18.08.2010 10:17

Kolín doma remizoval s Letci z Letňan

Nerozhodným výsledkem skončilo první přátelské utkání kolínských juniorů. Ti v sobotu 14. srpna hostili na domácím ledě celek ligových juniorů Letňan. Pro Pražany to byl v týdnu již třetí zápas a než přijeli do Kolína, jeli na vítězné vlně. Ve středu porazili na východě Čech Hradec Králové 9:3, v pátek si odvezli výhru 6:1 z Benátek nad Jizerou a další přátelské vítězství chtěli ukořistit i v Kolíně.

Kolínští mladíci je ale pěkně zaskočili. Už po třech minutách hry vedli 2:0 a působili svěže a uvolněně. Jenže pak sem tam přišla i nějaká ta chyba, především ale čtyři potrestaná vyloučení, a nakonec se oba celky o vítězství přetahovaly. Ale byli to po celou dobu hosté, kdo dotahoval manko. Až tedy na poslední dvojici branek. To totiž Letňany šly do vedení. Sedm a půl minuty před koncem se chopily otěží a vedly 6:5.

I když se jednalo o přátelské utkání a bylo vlastně jedno, jestli se prohraje nebo ne, o body se nehrálo, tak přece jen remízka by byla zasloužená a kolínští mladíci se o ní chtěli porvat. Na konci zápasu ještě přidali do pedálu a osmdesát vteřin před koncem slavili úspěch. Nekvasil našel Ježka na kruzích a ten propálil gólmana Letňan mezi betony.

TJ SC Kolín - HC Letci Letňany, 6:6 (2:2) (3:3) (1:1)

Branky: Ježek2, Cerk 2, Pecka, Nekvasil

Kolín: Moravec - Barták, Kráčmar, Pomichálek, Vala, Tvrdík, Vaněk, Výborný - Pecka, Cerk, Šebek - Kapička, Herwig, Ježek - Král, Nekvasil, Flídr

Ohlasy trenérů

Václav Rác, Kolín: Soupeř i během letní přestávky chodí jednou týdně na led a to bylo vidět zejména na přesilových hrách, ve kterých se na nás hosté dotahovali. V závěru byli díky tomu také ve větší fyzické kondici. Byl to živelný hokej, ale výsledek 6:6 je pro nás přijatelný.

 

 

převzato z: www.sc-kolin.cz

—————

Zpět



TOPlist