30.08.2010 13:40

Tábor uhrál v písecké Komterm aréně remízu

V dnešním utkání přivítal Písek na domácím utkání mužstvo z Tábora. Písek dosud odehrál čtyři přátelská utkání a všechna skončila vítězně. Tábor měl o trošku horší bilanci, kdy nestačil pouze na juniory Popovic.

Zápas se vyvíjel ve velikém tempu s mnoha šancemi na obou stranách. Na domácím týmu byla vidět chut dát gól, ale jenom to nestačilo, protože většina nadějných akcí brankou neskončila. Písečtí junioři se několikrát během zápasu dostali do vedení, ale hosté dokázali držet krok a vždy vstřelit vyrovnávací branku. Utkání nakonec skončilo remízou 3:3.

přátelské utkání, neděle 29.08.2010

IHC Komterm Písek - HC Tábor, 3:3  (1:1) (1:1) (1:1)

Branky a nahrávky: 12. Javůrek (Homola), 21. Homola (Javůrek), 47. Volf   -  Fiala, Čunát, Kakos

Vyločení: 5:6
Využití: 0:3
V oslabení: 0:0

 

Sestavy:

IHC Komterm Písek: Doubek (Kafka) - Hlinka, Kafka, Kodad, Srb, Hrubý, Žemlička, Tajbl, Pavlíček - Dvořák, Furch, Homola, Javůrek, Korous, Radosta, Sýbek, Volf, Dupač, Vajshár

HC Tábor: Markvart (Dvořák) - Valík, Šobíšek, Sváček, Douda, Čunát, Kojetín, Kálal, Fiala, Breda - Bryol, Nevolný, Holický - Cabák, Kakos, Hrůša - Perník, Tůma, Volena

 

Ohlasy trenérů

Oldřich Novák, trenér Tábora: Domácí disponují velice kvalitním kádrem a byli po celý zápas lepší. Hosté vždy jednobrankové manko srovnali a kdyby v závěru dokázali proměnit  2 tisíciprocentní šance, mohli i vyhrát. Remíza je spravedlivá.

—————

Zpět


                    VS


TOPlist